Kommende hjemmekamper i Lunnerhallen

Onsdag 28.02 kl. 20:00
Regionserien Kvinner - 3. divisjon
Lunner - Stange HK

---------
Onsdag 07.03 kl. 20:00
Regionserien Menn 3. divisjon
Lunner HK/Gran HK - Kongsvinger

---------
Søndag 11.03 kl. 11:00
Aktivitetsserien J11 - 90
Lunner - Varde I.L. 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • image
  • image
Previous Next

LEIF (PITER) NYGÅRD

Leif Piter Nygrd 
"Piter" er med på det meste som skjer i Lunnerhåndballen. De siste årene har han vært primus motor for henting av lopper og kjøring av disse til loppelageret vårt. Arbeid med loppemarked tar mye tid gjennom hele året og for pensjonisten "Piter" har dette derfor blitt en fulltidsjobb. Lunnerhåndballen hadde ikke klart seg uten ildsjeler som "Piter".

                    

 

HANS BJØRNLI OG ARNE BRÆNDHAGEN

 Hans Gustad Bjrnli og Arne Brndhagen

Hans Gustav har vært med i Lunnerhåndballen i en årrekke både som styremedlem, kamp-, dansegalla - og loppemarkedarrangør. Uttallige timer er tilbragt i Lunnerhallen sammen med bl.a makker Arne. Hans er en altmuligmann som bl.a sørger for at alt er på plass før en hjemmekamp og for at gjestende lag føler seg velkomne.

 

Arne har også i likhet med Hans vært med i mange år både som styremedlem, dansegalla - og loppemarkedarrangør og som speaker på hjemmekampene til 2. div. jentene gjennom sesongen. Hans og Arne er to av mange støttespillere som er og har vært helt uunnværlig for klubben. Uten slike ildsjeler som Hans og Arne hadde ikke håndball-eventyret vært mulig.

                   

 

HARALD LANGBRÅTEN

 Harald Langbrten 395x296
Harald har vært dansegallageneral i snart 10 år og er motoren i dette arbeidet. Lunner HK har arrangert i gjennomsnitt 3 dansegallaer i året, så man kan bare tenke seg hvor mange arbeidsøkter Harald har hatt i løpet av alle disse årene. Det er mye forarbeid og etterarbeid i forbindelse med et slikt arrangement og Harald har opprbeidet seg et kjempegodt rykte med forbindelser rundt i hele landet. Harald er en av Lunners støttespillere som vi ikke kunne ha vært foruten og bidratt til flere millioner kroner inn på Lunner HK sin konto.

 

 

RUNE JOHANNESEN

 Rune hederspris 08

Rune Johannesen, kjent som stemmen i Radio Randsfjord sine overføringer fra Lunners bortekamper og mangeårig speaker på hjemmekampene har vært trofast støttespiller for Lunnerhåndballen i over 20 år.

Det hele startet i 1988 da broren dro han med på håndballkamp for første gang. Der traff han på en meget engasjert trener som het Otto Th. Pedersen og dermed var det gjort. Han bestemte seg for at enten skulle han lære seg dette spillet eller så ble det hans siste kamp. Heldigvis fortsatte Rune å komme i hallen og etterhvert ble han en del av teamet sammen med trener Morten Arvidsson.

De åtte-ni siste sesongene har Rune viet sin tid i Lunner til overføring av alle bortekampene via Radio Randsfjord. Hans engasjement og innlevelse gir håndballinteresserte lyttere en følelse av å nesten være tilstede.

Rune er også en aktiv motorsport fotograf og bruker mye av sin fritid på motorsportstevner. Han har sin egen hjemmeside som heter Runes motorsportfoto. Klikk deg inn på Runes mototsportfoto her for å se mer...

 

                 

TORILL E. MYHRSTUEN OG EVA E. DAHL

Torild og Eva sekratariatet   Torill og Eva finner du bak sekretæriatbordet på alle hjemmekampene til 2. div.laget. Her har de sittet trofaste i mange år. Eva har i tillegg vært medlem av styret i Lunner IL siden slutten av 1990 tallet, både som leder, nestleder, arrangementansvarlig, kasserer og sekretær. I dag er hun hjemmesideansvarlig og arrangementansvarlig for 2.div.laget. Torill har vært med i Gran HK i mange år både som aktiv, trener, som medlem av styret og som sportslig leder i klubben. Hun er fremdeles aktiv både som trener og som spiller for veteranlaget til Gran sammen med bl.a Eva. 

 

 

 

        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright (C) 2012 Lunner HK